CARTI

Download cărţi Propinaţiu format PDF

Postromânismul

Probleme de bază ale românilor văzute de subcomentatorul webistic în reacţii şi deflagraţii urmate, după analiza-sinteza lor, de Cursul scurt de Iniţiere spirituală ca postac profesionist pe bază de liste de cărţi şi trăiri bune, fie Lista lui Propinaţiu, fie oricare alta propusă pe drumul Marii Recuperări. Durabilă pace sufletească aduce Codul deontologic al postacului, când e urmat cu sfinţenie, patriotism şi milă de populaţie.
Download PDF
Postromanismul – Camelian Propinatiu.epub
Postromanismul – Camelian Propinatiu.mobi
.

Trilogia “NECHEZOL. Întâmplări din viaţa înlocuitorilor de intelectuali”, inclusiv a rău chinuiţilor de Sindromul Refu, când se cred refuzaţi la export doar pentru că s-au născut în RO:

La un colţ de cotitură

Romanţul comic al tranziţiei româneşti în ale cercetării ştiinţifice, teamul interdisciplinar al lui Picior-de-Porc, Dinţişor şi Gujghil preocupându-se de eficientizarea inovării, dar, fatalitate, ei nu reuşesc decât în folos propriu, deoarece sfârşitul liberal al antepostistoriei îşi bagă codoiul în punctul atomic ascuns faţă de spioni la un colţ de cotitură, lângă minibigul Aeroportul Paraşutiştilor.
Download PDF
La un colt de cotitura – Camelian Propinatiu.epub
La un colt de cotitura – Camelian Propinatiu.mobi

Muşcătura

Poemul tranziţiei literar-artistice, între câini, licantropi şi NATO poeta Lucida Tahoma fiind muşcată de dimineaţă la gunoaie, deoarece s-a strofocat să-şi publice placheta, dar cu generalul Vasea şi motanul Ionel e aleasă foarte sus, să combată eutanasierile şi castrările de pe poziţiile ecomilei propovăduite de tanti Cici, măritându-se cu un băiat de la Yale, în timp ce pe Poezie a luat-o dracu.
Download PDF
Muscatura – Camelian Propinatiu.epub
Muscatura – Camelian Propinatiu.mobi

Oligopedagogia

Colapsul sistemului educaţional interpretat de personaje cu nume leniniste, adică sovietice, în spaţiul literar sud-american realist magic castrist, cobind vasazică asupra sensului flexibilizării curriculare. Dincolo de excepţia de la regulă, emanciparea Cadrelor Didactice e o prioritate naţională, servind ca o curea de transmisie între aforismele Autoelitei şi interjecţiile Gloatei pe toată durata sacrificiilor împlinirii Misiei noastre Culturale.
Download PDF
Oligopedagogia – Camelian Propinatiu.epub
Oligopedagogia – Camelian Propinatiu.mobi

Kitsch orbitor şi geniu inaripat – Nobelul românului Cartarescu

Studiu critic de fezabilitate, înnobelarea ACUM a Scripturilor Române fiind benefică pentru: Luminarea Poporului, Recuperarea Basarabiei, Reprimarea Bolşevismului, Re-Monarhia, Institutul pentru Semnalarea şi Monitorizarea Antiromanismului ISMAR anexat la ICR, calificările Naţionalei, Occidentalizarea Infrastructurii Intelectuale şi Fisiunea Monopolului Ideologic-Ierarhizator al Autoelitei.
Download PDF
Kitsch orbitor si geniu inaripat – Camelian Propinatiu.epub
Kitsch orbitor si geniu inaripat – Camelian Propinatiu.mobi

Luminarea Poporului

Sub forma unei culegeri de bune practici şi exemple concrete de postări reuşite sau nereuşite tot atât de instructive, manualul pentru postaci profesionişti Luminarea Poporului ne învaţă că Marea Recuperare a istoriei netrăite, poate fi îmboldită prin întregirea sau contestarea în subterana textului a tuturor enunţurilor dubioase sau neisprăvite de pe web.
Download PDF 7.6 Mb
[Acelasi pdf 13.3 Mb, cu imagini clare – Propinatiu Luminarea Poporului Internet Archive]
Luminarea Poporului – Camelian Propinatiu.epub
Luminarea Poporului – Camelian Propinatiu.mobi

*** La Târgul de Carte Gaudeamus 2006, Camelian Propinaţiu a lansat evocarea
Puii păsării cu clonţ de rubin pe urmele poetului Nicolae Labiş (Edago, 2006),

Download pdf * Puii păsării cu clonţ de rubin pe urmele poetului Nicolae Labiş (Edago, 2006)

Puii pasarii cu clont de rubin – Camelian Propinatiu.epub
Puii pasarii cu clont de rubin – Camelian Propinatiu.mobi

Eroarea de a gândi prea autocritic momente istorice e comună. Se observă și la Armand Hrestic, în tetralogia Războiul Sfânt, abandonată în 1997-2003. A pornit de la Tolstoi spre Broch, dar a păcătuit prin asumarea a prea mult sarcasm de peniță Musil, încât aceste reconstituiri provizorii necesită chirurgie reparatoare.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Download pdf * Armand Hrestic – Războiul Sfânt – Volumul 1+2+3+4, 1524p
Armand Hrestic – Războiul Sfânt – Volumul 1+2+3+4.epub, 3771p
Armand Hrestic – Războiul Sfânt – Volumul 1+2+3+4.mobi, 3777p

*** Marea Recuperare (Work in Progress) Din intervenţiile întru Marea Recuperare a Misiei Culturale demolate în calea năvălirilor barbare şi sub imperii deznaţionalizante, sustenabilă dacă 20% din amenzi sau accize, 33% din recuperări şi din sponsorizările politice, 12% taxe de lux pe televiziuni/ tabloide şi 10-15% din investiţiile în carosabil/ imobiliare se alocă românilor la Infrastructura Intelectuală şi la Educaţie, de la Nistru pân’ la Tisa şi de la Sydney la Tamisa. Camelian Propinaţiu, cărţi:     Scribd Camelian Propinaţiu, cărţi în format pdf, epub, kindle, daysi, txt, djvu:     Internet Archive

Sugestii de liste de carti sigur bune (selectate din zeci de topuri): în    Lista lui Propinatiu şi în Postromânismul

Leave a Reply